MODNI STUDIO LATEA

Obrt Modni studio Latea započeo je svoje poslovanje davne 2004. godine, sa sjedištem u Donjem Vidovcu. Tijekom godina, raspon usluga i obujam djelatnosti znatno su se proširili, kao i njihovo znanje i kapaciteti.

Njihov obrt danas uspješno i s velikom pažnjom funkcionira kao sinonim za vrhunsku kvalitetu i individualni pristup svakom proizvodu koji izlazi iz njihove radionice. U svojoj proizvodnji kombiniraju tradicionalne metode sa suvremenim pristupima kako bi postigli visoku kvalitetu i održivost.

Koriste ekološki prihvatljive materijale i boje, a uz to su usmjereni i na smanjenje otpada te na samu energetsku učinkovitost u proizvodnom procesu. Nadalje, tradicionalni pristup omogućava im pružanje visoke razine prilagodbe kupcima. Baština i povijest također igraju ključnu ulogu u njihovom obrtu tako da često surađuju s Kulturno umjetničkim društvima kako bi očuvali narodne nošnje i tradicionalnu kulturnu baštinu.

Njihova proizvodnja ima globalni domet, a surađuju s kooperantima u Italiji, Austriji i Njemačkoj. Takve suradnje omogućuju im pristup najboljim materijalima i tehnikama izrade, te su upravo zbog toga u mogućnosti pružiti proizvode vrhunske kvalitete koji zadovoljavaju najviše standarde.

Svakodnevna proizvodnja sastoji se od raznih proizvoda, a najčešće uključuje pamučne majice, donje rublje, tajice, obične pamučne hlače, haljine ili odjeću za najmlađe poput kapica, kompletića i slično. Modni studio Latea istovremeno proizvodi svoje proizvode pod brendom ATELA i vrši uslugu šivanja za druge tvrtke.

U Zagrebu će predstaviti svoj široki asortiman pamučnih proizvoda. Pozivaju vas da ih posjetite na njihovom štandu i uvjerite se u kvalitetu njihovih proizvoda.