DIT

Na sajmu Textile Week Adria u Zagrebu tvrtka Dit d.o.o. u suradnji s Epsonom posjetiteljima će predstaviti strojeve iz portfelja Epsona.

Posjetitelji će moći vidjeti DTG/DTF printer Epson SureColor SC-F2200, hibridno rješenje za izravan ispis na odjeću i folije koje uključuje cjeloviti paket pružajući tvrtkama fleksibilnost I skalabilnost. Razvijen je za tvrtke koje zahtijevaju točnost, brzinu i mogućnost izrade složenih vrsta dizajna na različitim odjevnim predmetima. Kompaktan, plošni dizajn smanjuje radni prostor te omogućuje jednostavnu ugradnju u manje prostore i skalabilnost s više jedinica.

Također će izložiti i SC-F6400H, 44-inčni sublimacijski pisač sa 6 boja koji je idealan za proizvođače tekstila, photo studije te za tisak na promotivne proizvode. Prošireni gamut boja uključuje fluorescentno ružičastu i fluorescentno žutu (FpFy), svijetlu cyan i svijetlu magenta (LcLm) i narančastu i ljubičastu (OrVi) boju, te su zahvaljujući ovom spektru neon boja sada mogućnosti ispisa značajno proširene.

Osim ova dva printera Dit će na svojem štandu izložiti i Epson SC-R5010L, prvi printer za velike formate sa smolnom tintom koji ispisuje na jako širokom rasponu medija kao što su vinil, baner, tekstil, platno, tapete i folija, ostavljajući visokokvalitetan otisak koji se izuzetno brzo suši i otporan je na grebanje. Tinta bez mirisa na vodenoj bazi omogućava primjenu u osjetljivim sredinama kao što su škole, bolnice, hoteli, ali i na otvorenom, gdje je neophodna izuzetna postojanost.

Posjetite ih, isprobajte strojeve, pogledajte uzorke i posavjetujte se s predstavnicima tvrtke Dit koji će vam dati najbolji savjet i pomoći vam zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu.