SERVIS ELEKTROTERM

Tvrtka Elektroterm na tržištu je prisutna više od 20 godina i specijalizirana je za opremanje pogona za tekstilnu proizvodnju i pogona za doradu tekstila.

U sklopu prodajnog programa Elektroterm nudi strojeve za šivanje, strojeve za strojni vez, strojeve za ručno i automatsko krojenje, plotere za ispis krojnih slika, CAD sustave za izradu krojnih slika, printere za izradu prišivnih etiketa, strojeve za termo tisak i fiksiranje te razni popratni pribor za svaku grupu proizvoda.

Elektroterm nudi i široki spektar strojeva za glačanje; kotlove za proizvodnju pare, stolove i prese za glačanje s kompletnim priborom za glačanje. Na sajmu Textile Week Adria predstavit će strojeve za strojni vez tvrtke Tajima i Fuwei, novosti u programu Madeira konaca za strojni vez – Eco green line, strojeve za krojenje tvrtke Kuris, strojeve za šivanje tvrtke Brother i Pegasus.

Predstavit će i printere za izradu prišivnih etiketa tvrtke Printex. Tvrtka Macpi biti će predstavljena sa strojevima za izradu vodonepropusnih šavova, ultrasonic strojevima i strojevima za bešavno spajanje materijala.

Osim različitih strojeva, tvrtka će predstaviti i brend KAI koji je poznati proizvođač škara, papir za krojnicu, igle za šivanje i strojni vez tvrtke Organ, konac za šivanje Alterfil i Kupfer te ostali pribor za tekstilnu industriju i strojni vez.