TOTAL SPORT

Tvrtka Total Sport ove godine broji šestu godinu svojeg poslovanja, iako su prvotno bili vezani uz prodaju. Vođeni željom za proširenjem, odlučili su usmjeriti svoje poslovanje na sportsku opremu pod vlastitim brendom - Total Sport.

Trenutno u svojoj proizvodnji koriste printere za digitalni tisak na tkanine iz role, a za gotove odjevne predmete koriste sitotisak i DTF printere. Njihovo poslovanje primarno je usmjereno na Republiku Hrvatsku, a svoje poslovanje imaju i u Bosni i Hercegovini, te ujedno na njega odlazi veliki tržišni postotak izvoza.

Trenutno je njihovo poslovanje isključivo usmjereno na sportsku opremu. Usmjereni su na klupske sportove koji imaju potražnju za dresovima, što je osnova svakog sporta, a ujedno svaki klub želi pripadajuću opremu istog ili sličnog dizajna u koji ulaze majice, trenirke, ruksaci ili torbe, čarape i niz druge opreme koja ovisi od sporta do sporta, te se njima prilagođava.

Počeli su razvijati i liniju navijačkog programa, te liniju za djecu koju planiraju plasirati na tržište tijekom iduće godine. Nastoje plasirati vlastite proizvode za aktivno i slobodno vrijeme pod brendom TOTAL SPORT, u kojemu su već stekli prepoznatljivost među kupcima.

Na sajmu u Zagrebu predstavit će svoj brend, prikazati način rada i svoju ponudu, od samog dizajna pa do finalnog proizvoda i njegove distribucije.