DRM

Tvrtka DRM d.o.o. je proizvodno-trgovačko poduzeće. Na tržištu su već više od pet desetljeća.

Njihov razvoj prošao je put od obrtničke radionice do razvojno orijentirane tvrtke koja teži inovativnom pristupu. U svojoj ponudi imaju razne strojeve za lasersko graviranje, UV printere, 3D printere i naravno, cijeli asortiman materijala za digitalni tisak kao što su plastične ploče, Avery Dennison folije, materijali za car wrapping, cerade i sve ostalo za promociju svake tvrtke.

Posljednjih godina sve više pozornosti posvećuju inovacijama vezanim uz istraživanje i razvoj DTF (Direct To Film) strojeva. Posjetiteljima će predstaviti DTF printere i materijale za DTF tisak. U Zagrebu će s ponosom predstaviti DTF TEHNOLOGIJU! DTF tehnologija trenutno je svjetski hit, zbog jednostavnog i kvalitetnog tiska na tekstil i druge materijale. Predstavit će različite pakete koji će biti prilagođeni svima onima koji žele unaprijediti svoje poslovanje, ili pokrenuti novi posao u ovom segmentu grafike.

Osim nevjerojatne DTF tehnologije, na sajmu će predstaviti i visokokvalitetne termo preše i materijale potrebne za rad. Naravno, pobrinut će se i za dobro raspoloženje i mala iznenađenja!