KIMATEKS

Tvrtku Kimateks d.o.o. je 1985. godine osnovao gospodin Ivan Krmpotić Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja industrijskih šivaćih strojeva, elektroparnih sistema za glačanje, igala, rezervnih dijelova i pratećih proizvoda te pomagala koja se koriste u tekstilnoj i kožarskoj industriji.

S ponosom naglašavaju da su službeni distributeri vodećih brendova:
JUKI, BATTISTELLA GUERRINO, GROZ BECKERT, MAIER, KANSAI SPECIAL, PREMAX, ORGAN NEEDLE, SANTIAN.

Neprestanim razvojem i ulaganjem u poslovanje tvrtka neprestano bilježi poslovne uspjehe, a prema posljednjem izvješću Instituta za poslovna istraživanja tvrtka je svrstana u skupinu od 5% najuspješnijih tvrtki u Republici Hrvatskoj.

Uspješnosti poslovanja svakako doprinose veliki lager rezervnih dijelova, stručno osposobljeni djelatnici, tehničko osoblje, kvaliteta proizvoda i usluga te poštivanje rokova isporuke.


Na sajmu Textile Week Adria predstavit će strojeve tvrtke JUKI I JTRON / ASTRON – te će predstaviti full digital klase i automate, kao i JUKI TAJIMA SAI – stroj za štikanje.

Posjetitelji će moći vidjeti i strojeve za krojenje SANTIAN, igle GROZ BECKERT, škare PREMAX, sisteme za glačanje BATTISTELLA GUERRINO, dijelove MAIER UNITAS i ostali pribor vezan za sve uspješne proizvodnje.

Na sajmu će biti prisutan gosp. Kamen Nedyalkov iz tvrtke JUKI CENTRAL EUROPE koji će održati PREDAVANJE NA TEMU:
- JUKI - digitalizacija i prednosti digitalizacije
- JTRON / ASTRON – PREZENTACIJA AUTOMATA u suradnji sa tvrtkom ASTAS

Također, u ime tvrtke GROZ BECKERT na štandu će biti prisutan gosp. Karel Pavelka koji će rado razgovarati s gostima o prednostima GROZ BECKERT igala na tržištu.