MEGA DIZAJN

Mega Dizajn je tvrtka koja je nedavno predstavila novitet u grafičkoj industriji, vrhunski DTF printer, a nakon toga uvode i DTF UV printere te sav repromaterijal vezan uz navedeno.

Posjetiteljima će u Zagrebu predstaviti najnovije proizvode iz segmenta tiska kao što su: termo pneumatske preše (automatska carusel preša sa 4 daske, automatska dupla preša, preša za kape itd), a i DTF printer koji je jedan od najbržih na ovim prostorima (13-25 m2/h), a ovu je tehnologiju podigao na najvišu razinu.

Osim strojeva i tehnika tiska DTF-a koje predstavljaju donose i najnoviji brend radne zaštitne odjeće Velilla, kao i njihove uzdanice u promo tekstilu - Mukua. Odnedavno partnerstvo Mega Dizajna s Velillom omogućuje im da svojim kupcima ponude širok izbor izdržljive i udobne radne zaštitne odjeće, po vrlo povoljnim i konkurentnim cijenama.

Predstavljaju novitete promotivnih proizvoda iz direktnog uvoza i proizvodnje iz Turske, od reklamnih ručnika, hotelskog programa do posteljine, te kišobrane, trajne i pamučne torbe iz Kine, ali i proizvode europskih partnera s kojima nastupaju na tržištu.

Pozivaju Vas da ih posjetite na njihovom štandu te ostvarite 20% popusta na svaku narudžbu koja je ostvarena prilikom posjete.